Sector

Vijvercenters

Activiteit

Detailhandel in gespecialiseerde winkel met tuin- en tuinaanleg gerelateerde producten

Omschrijving

De activiteiten richten zich tot niche producten waarin de onderneming zeer sterk gespecialiseerd is. Hierdoor behoort de onderneming samen met 2 andere collega's tot de top-3 gespecialiseerde bedrijven voor de aangeboden producten en diensten in België. De activiteiten omvatten zowel cash&carry verkoop als project gerelateerde diensten inzake aanleg, verzorging en na-verkoop. Deze familiale KMO biedt een uniek product- en dienstenaanbod. Het is een tekenend voorbeeld hoe passie voor het product en zakelijke aanpak hand in hand kunnen gaan.

Bedrijfsprofiel

De onderneming werd opgericht eind jaren '50. Gedurende de levensloop van de onderneming zijn de diensten meer en meer gespecialiseerd, waardoor de onderneming een gevestigede waarde is geworden.

Locatie

Antwerpen

Omzet

1070000

Overnameprijs

TB

Reden van verkoop

De eigenaar heeft nog andere opportuniteiten die zijn aandacht meer en meer vragen en waarop hij zijn aandacht wenst te focussen.

Markt & Klanten

De doelmarkt zijn voornamelijk particulieren, maar ook bedrijven vinden hun weg naar deze onderneming. De onderneming beschikt tevens over een recente webshop die een groeiende omzet toont.

Personeel

8

Onroerende goederen

Onroerende goederen zijn eigendom van de vennootschap

Transactietype

Aandelentransactie

Referentie

Garden
Dossier Referentie: Garden

Wilt u graag meer informatie over dit dossier?

Contacteer Dhr. Peter Meers

0476 / 87 87 46

peter.meers@a-square.be

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.