ZWIJNDRECHT – Van Moer Logistics heeft alle aandelen van Kurt Van Gijsel, zaakvoerder van het Willebroekse KVG-Trans overgenomen. Het transportbedrijf uit Zwijndrecht weet haar vloot zo uit te breiden met 39 trekkers en 80 chassis.

KVG-Trans werd opgericht in 2011 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot een specialist in het vervoeren van ADR-goederen in tankcontainers, boxcontainters, flexicontainers en koelcontainers. Na de overname blijft het bedrijf haar naam behouden. Oprichter Kurt Van Gijsel blijft aan als zaakvoerder. Er vallen evenmin ontslagen. Ook uitvalsbasis Willebroek blijft behouden, al wordt er wel op zoek gegaan naar een nieuwe locatie.

De overname past in de activiteiten van Van Moer Logistics dat al bekend was met het omgaan met ADR-goederen via opslag-, reinigings-, verwarmings- en reparatie-installaties. Met de toevoeging van KVG-Trans wordt het essentiële ADR-transport nu uitgebreid en kan het bedrijf de (petro)chemische industrie en tankexploitanten nog beter bedienen.

Van Moer Logistics voegt 39 vrachtwagens en 80 chassis aan zijn vloot toe en komt nu op een totaal van zo’n 420 voertuigen te staan.

Bron : www.madeinantwerpen.be

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.