Sector

Interieur

Activiteit

Totale interieur inrichting

Omschrijving

Interieurinrichting hoger gamma in diverse segmenten.

Het bedrijf houdt zich bezig met stijlvolle interieurinrichting met zowel privé- als professionele inslag, gaande van ontwerp tot volledige uitvoering/implementatie en dit zowel voor burelen, praktijkruimtes, leefruimtes, keukens, badkamers, welness...

Bedrijfsprofiel

Dit Bedrijf bestaat reeds meer dan 5 decennia. Daar waar het oorspronkelijk werd opgericht als schrijnwerkerij/meubelfabrikant heeft het zich naderhand meer en meer toegespitst op interieurinrichting in het "hogere" segment. De huidige ploeg beslaat inmiddels 15 personen en gezien binnen dit team zowel een interieurarchitect als een stilyst kleuren en materialen aanwezig is, kunnen alle wensen van de cliënten intern uitgewerkt worden. Voor de uitvoering van de plannen wordt beroep gedaan op een eigen productie- en installatieteam dat in de loop der jaren volledig op elkaar ingespeeld is.

Locatie

Vlaanderen

Omzet

2500000

Overnameprijs

TB

Reden van verkoop

Teneinde het bedrijf de komende 25 jaar naar een nog hoger niveau te tillen, zoekt de bedrijfsleider een investeerder/overnemer die op lange termijn denkt en zijn schouders hier wenst onder te zetten.

Markt & Klanten

Bedrijf is zowel actief op de B2B als op de B2C markt.

Personeel

18

Onroerende goederen

T.B.

Transactietype

Aandelentransactie

Referentie

Interior II
Dossier Referentie: Interior II

Wilt u graag meer informatie over dit dossier?

Contacteer Dhr. Johan Michels

0484 / 07 34 90

johan.michels@a-square.be




    Inloggen

    Registreren

    Wachtwoord opnieuw instellen

    Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.