Sector

Bouw- en afwerking

Activiteit

Onderneming in reclame, grafische vormgeving, voor zowel bedrijven als particulieren

Omschrijving

De onderneming levert reclamebelettering (reclameborden, bedrijfsvoertuigen, raamdecoratie, spandoeken ...), zeefdruk (werf- en immoborden, stickers, textiel...), signalisatie, graveerwerk, stoepborden enz.
De onderneming is toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Doorheen de jaren heeft de onderneming ook een vast cliënteel opgebouwd van bedrijven die op regelmatige basis producten afnemen. Het bedrijf heeft een goede naam in de markt op basis van een goede en snelle service.

Bedrijfsprofiel

Deze KMO wordt gerund door de zaakvoerder, met hulp in de winkel van 1 additionele werknemer. Voor de installatieactiviteiten wordt beroep gedaan op onafhankelijke dienstverlening.

Locatie

Provincie Limburg

Omzet

200000

Overnameprijs

TB

Reden van verkoop

Einde loopbaan

Markt & Klanten

De huidige klanten bieden een stabiele omzet en biedt een stabiel inkomen voor de kandidaat overnemer. De onderneming heeft echter daarenboven een goed groeipotentieel voor de ondernemende zaakvoerder die weet de commerciële activiteiten verder uit te bouwen op basis van actieve sales.

Personeel

2

Onroerende goederen

Het winkelpand wordt gehuurd van de huidige eigenaar.

Transactietype

Aandelentransactie

Referentie

Publi
Dossier Referentie: Publi

Wilt u graag meer informatie over dit dossier?

Contacteer Dhr. Peter Meers

0476 / 87 87 46

peter.meers@a-square.be

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.