LINT/MECHELEN – Zaakvoerder Marc Mariën van Ibice in Lint zet een punt achter zijn carrière en geeft zijn bedrijf over aan sectorgenoot XL Reklame uit Mechelen.

XL Reklame, dat zich richt op indoor- en outdoor reclame en voertuigbeletteringen, heeft sectorgenoot Ibice uit Lint overgenomen. Zes jaar geleden nam het Mechelse printbedrijf ook al het signbedrijf Schoutens-Talboom uit Ruisbroek over. XL Reklame neemt het klantenbestand van Ibice over. Personeel, printers en gebouwen worden niet overgenomen.

“Ik kwam tot het besef dat het tijd was om stilaan een punt achter mijn carrière als signmaker te zetten”, zegt Marc Mariën van Ibice. “Na meer dan 25 jaar hard werken in een sector die permanent aan vernieuwing toe is, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare partner om onze klanten dezelfde service en diensten aan te bieden, met dezelfde passie en gedrevenheid die onze klanten van ons gewoon zijn.”

Bron : www.madeinantwerpen.be

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.