Ceepal uit Overpelt, een groothandelaar in chemicaliën, maakt sinds vorige week deel uit van de groep Overlack AG uit Mönchengladbach. Overlack is een speler uit dezelfde branche, die aanwezig is in 18 Europese landen.

ceepalCeepal wil door de overname de internationale groei versnellen. De Europese chemiewereld wordt volgens CEO Gunter Van Baelen immers steeds complexer, waardoor de integratie met een groter geheel wenselijk is. Daarbij kan Ceepal meeprofiteren van de expertise en schaalgrootte die Overlack heeft op vlak van regelgeving, certificaten, Reach-richtlijen, technische ondersteuning, enzovoort.

“We zijn er dan ook van overtuigd dat we, na meer dan 50 jaar op eigen benen, samen met Overlack een mooie toekomst tegemoet gaan”, zegt Gunter Van Baelen, die ook in de nieuwe constellatie de verantwoordelijkheid over de Benelux krijgt. Gil Ceelen blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en wordt commercieel directeur in de fusiegroep.

Bron : www.madeinlimburg.be

Inloggen

Registreren

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.